SOMMERVILLE

Sommerville.after jpg.jpg

ABOUT THE PROJECT

 

The clients wanted to update their bathroom and create more space with a better layout. In addition, they wanted a new spa bath, vanity, and walk-in shower, but we had the roofline issue, so we needed to be able to work around that as that was not able to be moved.

Our designer got to work to create a more spacious bathroom that had the elegance and style needed for this family. The corner spa bath was removed, and a new Englefield 1800 Studio 11 spa bath was installed under the window, giving more room in the bathroom.

The corner shower was also removed, and a large 1400 x 900 fully tiled walk-in shower with a formed tray was installed, including a tiled niche.  

The vanity installed was a 1200 wall hung vanity with a large mirror above, and the entire bathroom was tiled floor to ceiling, making the result a modern light, spacious bathroom.

BEFORE

Sommerville before
Sommerville before

press to zoom
Sommerville before
Sommerville before

press to zoom
1/2