MANGERE

 
Mangere after(1).jpg
Mangere after.jpg

ABOUT THE PROJECT

Our bathroom in Mangere was home for a family struggling with the layout of the bathroom and the limited space. They also didn’t use the existing bath. So we changed the layout and created a much more useable space that was more modern with a lot more room. We also added another toilet so that the family could have two toilets in the home. This was a Robertson’s Elementi cadet back to wall suite, making cleaning very easy and hiding the plumbing pipework.

The existing window was removed a new smaller window was installed but higher so that it wasn’t affected by the walk-in shower but still allowed the light to come into the bathroom.

The bathroom was tiled with large 600x600 matt grey tiles on the floor and 600x300 high gloss tiles on the walls, making cleaning easier and giving it a modern, luxurious look. A shower niche was also built-in for the shower essentials. 

A new 900 double draw floor mounted vanity with mirror cabinet was installed, giving the family plenty of room for their bathroom items.

The large walk-in shower with frameless glass has created a spacious area to shower; a Greens slide rail was installed for easy cleaning and adjusting the height of the shower hose. 

A Newtech chrome heated towel rail was installed by the shower for style and the luxury of warm towels. This also matched the Greens chrome tapware in the bathroom.

We were thrilled with the result of this bathroom that has given the family some luxury in their home. 

BEFORE

Mangere Before
Mangere Before

press to zoom
Mangere Before
Mangere Before

press to zoom
Mangere Before
Mangere Before

press to zoom
1/3

AFTER

Mangere After
Mangere After

press to zoom
Mangere After
Mangere After

press to zoom
Mangere after
Mangere after

press to zoom
1/3